dijous, 9 d’abril de 2020

       Normal?
Autora: Amparo Sena
Il·lustrador: Francesc Rovira
Editorial: Corimbo

 Què vol dir NORMAL? Aquest llibre ens ajudarà a fer senzilles reflexions sobre la “normalitat” dels qui ens envolten.


Les il·lustracions són dibuixos molt bonics fets a llapis de colors, amb molts detalls i amb un estil força peculiar. La Martina  no para quieta!! És una nena molt curiosa i sempre està fent preguntes.
Un dia mentre esperen al seu pare, que està fent la compra en el mercat, la seva besàvia li diu que es comporti com una nena NORMAL i no faci coses estranyes.

 NORMAL? La Martina pensa... Què vol dir NORMAL?
A partir d'aquesta demanda de la seva besàvia la Martina comença a recordar tothom que coneix, i es pregunta si és normal o no que el pare comenci a llegir sempre el diari pel final, que Laia camine per la vorera sense trepitjar les línies, que l'Oliver vagi amb faldilla...

I així és com l'autora a cada plana ens presenta un personatge amb les seves dèries i rareses ...
 El llibre exposa amb gràcia les rutines establides dels qui ens envolten, sobretot allò que els fa particulars i que, sense ser-ne conscients, els diferencia de la resta.

Normal? és un conte divertit ple de comportaments més o menys esbojarrats i per totes les edats!!

A l'escola  aquest conte ens ho van portar els Reis pel grup de P-5 i els hi va agradar molt i van riure molt!! però també els hi va ajudar a fer petites observacions i reflexions sobre el nostre comportament i el respecte envers al comportament dels altres.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per escriure un comentari.