dissabte, 23 d’abril del 2016

MÉS! UN CONTE PER SANT JORDI


Títol: Més!
Autora i il·lustradora: Emily Gravett
Editorial: Cruïlla

MÉS! és un dels llibres que vam comprar el curs passat per Sant Jordi a l'escola.
És una història senzilla, molt divertida i sorprenent!!
Emily Gravett ja ens té acostumats a llibres divertits, amb personatges que engresquen i històries originals. A més a més sempre aconsegueix sorprendre'ns amb el format i el cas de "Més!" no és una excepció.



Com cada vespre, en Cuallarga, el petit drac li demana a la seva mare que li expliqui el conte del drac de Sant Jordi.
La mare dragona li llegeix un conte on el protagonista és en Cuallarga, un drac vermell i ferotge. El petit dragonet no se'n cansa mai i una vegada darrere l'altra demana a la seva mare que continuï explicant-li la història: "més!, més!, més!...." La mare, cada cop més cansada, acaba adaptant la història a la seva realitat i va llegint un conte que sembla més sortit de la seva imaginació que del propi llibre.


Però el petit drac no té gens de son i quan la mare vol parar de llegir perquè està cansada i vol anar a dormir, ell crida MÉS! MÉS! MÉS!  cada vegada amb més insistència i més enfadat.




 Els nens i les nenes, a vegades també s'enfaden i criden MÉS! com el petit drac, però que fan els nens quan s'enfaden?  I els dracs fan una cosa diferent dels nens?

El final del conte és sorprenent!! Feu una ullada al llibre i descobrireu què els hi passa als dragonets quan s'enfaden.




Objectiu: Aquest conte ens ajudarà a parlar i identificar aquesta emoció de la ràbia o l'enuig i donarà peu a fer petites reflexions sobre la frustració, de com ens sentim i que ens fa fer...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per escriure un comentari.