dissabte, 19 de febrer del 2022

L'abraçada


És un àlbum il·lustrat molt original pels més petits i  narra dos històries que conflueixen just al mig. No importa per quin cantó comenceu: la història us portarà al mateix punt i us farà somriure.

“L’abraçada” ens parla de dos animalons incompresos que ningú vol abraçar:  l’eriçó i la tortuga que es faran un tip de demanar abraçades als altres animalets sense èxit. Tots trobaran excuses per no donar-les. Però, tal i com els explicarà el savi mussol... no han de patir, perquè tothom acaba trobant algú i descobriran que el poder de les abraçades és gegant!!

Aquest conte vol mostrar que les diferències no han de ser excloents, que sempre hi ha algú en la mateixa situació i que, al final, qui vol fer una abraçada troba algú que la vol rebre.

Les il·lustracions són senzilles però molt tendres...


Eriçó està trist. Tan trist com es pot sentir un eriçó. Tan trist, que només hi ha una cosa que pot animar-lo: una abraçada. Però cap animal vol abraçar-lo. A Tortuga li passa exactament el mateix. El mussol els explicarà que el problema és que Eriçó és massa punxegut i Tortuga massa ossuda. Aconseguiran que algú els abraci?



És un llibre molt dolç per gaudir-lo petits i grans...i quan acabeu de llegir-lo us vindran moltes ganes de fer una abraçada!!


 Recordeu que les abraçades ens ajudan a ser més feliços!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per escriure un comentari.