dilluns, 23 de març de 2020

Sense tu

Sense tu
Il·lustradora: Geneviève Côté


 Els protagonistas d'aquest álbum il·lustrat són dos simpàtics personatges: un delicat Conillet i un decidit Porquet.
 
 Després de barallar-se, el Conillet i el Porquet decideixen jugar cadascú per la seva banda. Encara que proven de jugar sols a diversos jocs, aviat s’adonen que és molt més divertit jugar junts.
 
 
 
Amb aquest conte podem descubrir que les coses són molt més boniques quan les compartim amb els altres. I és una simpàtica manera de començar una conversa sobre als avantatges i inconvenients de l’amistat.
 
 

 Conillet i Porquet és una col·lecció d’àlbums il·lustrats publicada per Castellnou i adreçada a nens d’entre 0 i 5 any. On ens expliquen unes històries en les quals els nens i nenes poden sentir-se identificats, ja que són situacions habituals en les que es trobaran. En sentir-se identificats amb elles, els petits aprendran com afrontar aquestes situacions i quina és la millor manera per sortir-se’n.


A l'escola també tenim un altre conte de la col·lecció:  Com tuEl Conillet i el Porquet es volen assemblar l’un a l’altre. Però després de jugar amb tota mena d’objectes i a vestir-se com si fossin l’altre, descobreixen que cadascú és únic!!
 Aquest conte representa la celebració de la individualitat i l'importància d'estimar-nos tal com som.

 
 
A la meva escola aquests dos contes van a la maleta viatgera de P-3 de la biblioteca d'escola(com a conte d'emocions).
 
 
 
 
Us deixo l'enllaç a YouTube del conte  Sin ti (SIN TI - cuentos infantiles - cuentos para dormir) per si us ve de gust mirar-lo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per escriure un comentari.