diumenge, 10 de juny de 2018

Blanquet
TÍTOL: Blanquet.
AUTOR: Piers Harper
EDITORIAL: Juventud, S.A.Aquest àlbum il·lustrat amb imatges molt grans que tenen textura, és un llibre per acariciar molt bonic i dolç. És un conte que parla del valor de fer-se gran i ens anima a fer coses solets però també ens transmet l'amor per la família i la seva importància. 

Quan arriba la primavera, en Blanquet, el petit ós de l’Àrtic, surt de la seva cova i la seva mare l'anima per explorar el món i que jugui i experimenti amb el gel i neu però que vigili i que, sobre tot, no es perdi.
En Blanquet no saps que és això però potser és igual de divertit que relliscar per la neu...Pel camí va fent amics però quan comença a trobar a faltar la seva mare, se n’adona que s’ha perdut.

Al final del dia, en Blanquet va comprovar que hi han moltes coses divertides i boniques però tornar a casa i estar amb la família és lo millor!!!
 A l'escola, la capsa màgica ens ha deixat aquest conte que hem gaudit molt !!!


1 comentari:

  1. Com gaudeixen tots amb els contes i la Capsa Màgica! Però sobretot amb la teva il·lusió, entegra i entusiame, ells saben que amb tu el conte serà una gran experiència!

    ResponElimina

Gràcies per escriure un comentari.