dilluns, 2 de gener del 2017

L'ESTRELLA DE LA LAURA



Aquest conte infantil és realment interessant i amb molt de potencial. És ideal per ensenyar als nens i nenes que, a vegades, ens hem de separar de les coses que estimem.
En aquest sentit, podem treballar la pèrdua en el sentit més ampli: la pèrdua d’una joguina, l’acomiadament d’un familiar que viu lluny de nosaltres, seguint per un company que marxa de l’escola fins arribar a la mort d’un ser estimat.



El conte explica com la Laura quan no pot dormir s'asseu davant la finestra i contempla les estrelles...però una nit mirant per la finestra veu una petita estrella que cau tot just davant de casa seva. Serà un somni? La Laura baixa ràpidament al carrer i, efectivament, allà és l'estrella, sobre la vorera. Sense dubtar-ho la agafa però…que passarà al matí? La Laura haurà de prendre una gran decisió.



Resultat d'imatges de conte l'estrella de la laura


Imatge relacionada


A l'escola aquest és un dels contes que expliquem a P-5 per Nadal i aquesta història  ens dona l'oportunitat de parlar i  entendre que tot i que estimem molt un objecte, un animal o una persona, de vegades ens hi hem d’acomiadar i l’hem de deixar marxar.

Aquí us deixo el conte que he trobat en You Tube:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per escriure un comentari.